SENSURI FOODSERVICE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 868 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SenSuri Foodservice. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 20:28 Lekker maar duurt gewoon te lang...
28 mei 2024 om 11:50 Doordat mensen zeiden dat de porties niet groot waren maar een grote portie besteld maar voor ons was dat te veel dus volgende keer normale portie maar :) Het was erg lekker!
28 mei 2024 om 0:00 Bezorgtijd was wel lang maar zeker de moeite waard! Ze waren onze drinken vergeten. De bezorger was al onderweg toen ik contact opnam, als tegemoetkoming kregen we overheerlijke gyoza’s. Voor lekker Surinaams eten is dit restaurant echt een aanrader!
25 mei 2024 om 20:03 Eten was goed en lekker. Iets te weinig voor mijn doen.
24 mei 2024 om 23:04 Heerlijk gegeten!
24 mei 2024 om 22:37 Weinig smaak, kleine portie en ruim anderhalf uur moeten wachten.. wij bestellen hier niet meer.
17 mei 2024 om 20:32 Heerlijk gegeten!!!
13 mei 2024 om 21:37 We hebben er een nieuwe favo bij! Heerlijk authentiek eten, goed gekruid en warm bezorgd. Ietwat aan de prijzige kant, maar gezien de kwaliteit zeker waard.
12 mei 2024 om 13:55 Heerlijk gegeten. Naar mijn smaak in verhouding te veel aardappels maar smaak was top
6 mei 2024 om 21:08 Zoals gewoonlijk was het eten weer perfect, op tijd klaar en goed warm.
4 mei 2024 om 19:51 Heerlijke roti's..gele sambal mag nog wel heter! Eten was nog goed warm toen het bezorgd werd. Aardige bezorger ook.
26 apr 2024 om 19:00 Enige lekkere Surinaams eten qua bezorging. Bezorging/minimum bestelwaarde is hoog maar dan krijg je ook wel kwaliteit.